Söt. Har utegångsförbud, mobil och dator f...

img_1376 (MMS)

Söt. Har utegångsförbud, mobil och dator förbud tills på lördag nu. Så det blir Inge bloggning. Ska se ifall Jeaqline, eller tea eller nån kan tänka sej o gästblogga eller nåt. Men jaja. Vill inte berätta massa detaljer oså men tack hörs på lördag ... - . Om ni bara kunde förstå, tänk att nånstans i allt att det ska försöka titta fram ett leende, fast ni kanske har glömt hur det ser ut på mej ?.-


dåååååååååååå går vi o lägger oss jao!

eeeeeeer sjukt trött så går to tha bed nooow.
godnatt hörs imooon.
hittar ingen sån där söt bild o då får de bli en sån här bild...

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

hos farmor n dåe. haha nej men ååh. orkar inte blogga jag ska fan ta en bloggpaus snaort så jao. ha't gött !

man kan inte radera minnet. minnen är något man kommer ihåg. om du vill ta bort det ta då bort hela mej. för mitt minne sitter kvar ända in i döden.

drar ner till pappa...

nu  slaggar jag till farsan o sen till nån afterwork eller nåtsånt. m
men jao, tar med mej datoren så hörs la efter de nångång. hah ha de så braaaaaaaaaaaaaa.
orkar inte begrav mej levande . . .

gammal bild kör vi på jaoooooo

Titta, tänk vad söt jag var då o hur ful j...

img_2656 (MMS)

Titta, tänk vad söt jag var då o hur ful jag är nu haha :(  Åååh detta har vart en sån jävla dampdag kan inte nån bara begrava mej seriöst ? Åååh haha ååh känner mej så ful o äcklig o allt jag vet inte vad har ingenting att ta på mej eller nåt ... SKÄNK KLÄDER typ.... Nej men haha ååh nae nu ska jag gå o golfa med klassen sen ska jag börja gräva min grav !


fkking design!

j a g d a m p a r s ö n d e r p å d e n d ä r j ä v l a h e a d e r n n n nn n n n nn n n nnnkjnkjnk!½!½!½dhnbjaqöslå ödc
åååååååååååååååh jävla damp ska ta o tagga ner nu ses eller nåt damp,
damp damp damp damp damp damp
orkar inte ta din skit mer.
gammal bild men tog en fika med denna tjej o lollo idag. puss o kram, BOTA MIN DAMP . !!¨

godnatt typ.

ska göra mej iordning osv. så jao, hörs la imon puss o kram !

Söta så in i ! Haha nej men påväg från tan...

img_4597 (MMS)

Söta så in i ! Haha nej men påväg från tandläkaren nu . Jag måste se helt konstig ut för jag går o vinglar för jag tittar rakt ner i mobilen haha :) de gick bra iaf hos tandläkaren haha. Tycker de är pinsamt o viSa upp mina tänder... Hahah... Men fick ny tid fö o plasta in några tänder typ . Jaja kbry. Nu ser jag skolan så ska kolla vad vi varför lektion hörs!


godenatt människor !

jajemen. kanske blir någon sover-mobilblogg senare, haha ;) nejdå, nej men hajså ska gå o mysa i sängen nu jao.  gonatt!
söt bild på mej som vanligt :*

wiho .

jao jao. sitter hemma var på sjukan innan o tog elektiksaker i huvvet typ. något sånt haha. de blev försenat sen var de lunch i skolan, men jag o mamma kääkade på mc så kunde vi dra dit sen. men sen när vi satt o kollade buss, så kom jag på att redan slutat ! så vi gick in på en outlet bredvid onof. tipsar om det JAA! de var skitfina kläder där märkeskläder osv, jättefina jeans om man skulle vaara ute efter det. dock har jag inga pengar som vanligt.... men jag ska fanimej ta o börja jobba ! haha vill man hakläder så måste man ha pengar så ... ! men aja en bild kommer här ska  fixa  my header now. ska inte ha nån typ .
bye !
saknar sommaren och hela dej.

i want it bad.

Cause you love me just the way that you should
It's nothing that you do
No it's nothing you say
Yeah baby, I know that you're good
But I don't want a good boy No, not today
Cause I want it bad I want a bad boy, baby, bad
I want a love that's crazy, yeah
I want a bad girl, baby, bad I want it bad
I want a boy who stays out too late
And when I call
He doesn't answer the phone
I'm getting sick of predictable
Tired of acting logical
Oh yeaI gotta shake it up tonight
Yeah girl I want something physical
Not something invisible, oh yeah
I'm tired of being good, let's be bad



(dålig bild eftersom sprickan är i vägen :...

img_0507 (MMS)

(dålig bild eftersom sprickan är i vägen :/ )  Men vi sitter just nu på även hem från världens bästa dag på Liseberg med Louise ! Förlåt för världens dåliga uppdatering. Men ibland är man ej på bloggishhumörish ! Men vi vart på Håkan o man blir lycklig i hela kroppen av den mannen ! Jag dör vad fin han är. Asså herremingud jag o lollo stig typ o lipade. Osen vart det huuuur trängts som helst! Jag ljuger inte när jag säger att man knappt kunde andas !! Fett läskigt :( men aja. Vi har åkt atmosfear o alla andra coola attraktioner jaoooo! Haha nej skojar osv. Men aaaaaaaaja. Jag saknar Lisa much much. O sen sitter det en anna kopia på bussen !!!! Hahahah jag håller på att dööööööö! Hon garvar exakt likadant som henne ! O de garvet är ändå ganska unikt om man säger så... Jaha ja hajdo ha't brao puess.


idol, i'm on my way!

haha nej men ska kika lite på idol om nån minut eller 2. så jao. har inte gjort ett skit förutom att lipat hela eftermiddagen sen jag kom hem från a6 med farmor ! men de är skitsamma, orkar iaf inte snacka om de, är ledsen o arg så palla, föresten blir det sjuuukt tråkigt innlägg om jag ska deppa, för ingen orkar ju läsa de änd ?
men aja. köpte iaf vääärldens finaste saker, ska ladda upp bilder imon tror jag ;)
SEN MÅSTE NÅGON HJÄLPA MEJ MED BÅDE MIN DESIGN OCH SMAJLISAR FÖRFAENNNN!! hahha men aja. ska kolla med lisa, tror hon kan de där med smajlisar, hihi. men nu ska jaog och min ''familj'' kolla på idol. funderar på att kolla på de där uppe. men då kommer han , asså, åååh. skitsamma puss o kram ska inte blogga mer nu.
DAMP FÅR INTE UPP BILDEN STÖRRE !!

Precis vad jag behöver !

min farmor är bara bäst! helt klart. hon ringde o ville kolla när jag var ledig så att jag kunde se ifall jag gillade hennes iphone fodral hon stickat. så sa jag att jag vill dra ner på stan eller a6 eller nåt. så sa hon att vi kunde dra dit hon o jag. så aa, hon kommer o hämtar mej när som helst! annars har jag precis tatt bussen hem med casper o lucas, o innan det satt vi på sibylla i timamar under ett parasoll,  haha that's life ! haha. och innan de kollade jag på deras låååååångtråkiga träning. ska aldrig mer gå på den haha, sen är de kallt oxå! så, aja. nu hhungrar jag ihjäl hoppas hon kommer snart! jag tar förgivet att vi kan köpa en hamburgare... hihi jaja :s
äckelfulbildmenladdaruppandrafrånmobilenNU!

träning på g!

så fort pappa kommer o hämtar mej om cirka en halvtimme. nej ! skulle käkat för typ tre timmar sen :s men ajja. så ja ska käka nu då ist. sen drar vi o tränar ! har inte tränat på sjukt lönge och måste få tillbaks, eller vet inte om jag nånsin haft nån haha, men konditionen! den måste bli bättre! för jag kan inte springa en halmeter utan att flåsa som en elefant eller nåt. ahhah jajaj, jag får oxå sluta att garva åt mina egna skämt, för dom är inte ens kul.. så jaja.

Dååååå går vi ut i shorts ! Wiie känna red...

img_1487 (MMS)

Dååååå går vi ut i shorts ! Wiie känna redit gött att gå ut i shorts! Så jag i familjen ska till almodemarknaden eller vad de heter. Inte vääärldens roligaste marknad men de är ju med familjen oså. Osen ska vi köpa jeans o lite kläder till mej så tjihey!:D Men goodbye sålänge !


godmorgon, jao

jahopp. vaknade typ sju, vilket var lite dumt eftersom man börjar 10 i 10 -.-
men ajja gjort är gjort, haha osv. men a, nu sitter jag o elisa häär, sketkul har vi, vi gör ingenting....
ska snart dra till skolan.
har satt på lösnaglar, hahah hihi, ska se ifall det håller... -.- jag har tatt typ hundra liter genomskinligt nagelack på dom så får la se.
MEN HALLÅ ULRIK MUNTHER KOMMER TILL MEDIAMARKT PÅ SÖNDAG, HAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHA JAG ÄR AHAHAH VET INTE MEN ÄNDÅ, JAG SKA DIT O PUSSA SÖNDER HAN HAHAH MOHAHHAH....
jaja, så ser fram emot deeeeeeeeeeeeeeet :D
men hajdååååå

Stefan Liv .

The one and only.
du blir den kingen som var bäst utav dom alla, den som var älskad av alla ovh den som alla kommer att komma ihåg, och sörja tills vi ser dej där uppe. det dröjer för min del hoppas jag. allt jag vill nu är att din familj ska må bra. för det var väl det du vill ?

om jag vore gud skulle jag låtit dej stanna.
vila i frid till  det ryska laget Lokomotiv vila i frid, legend '

FÖÖÖÖÖÖÖÖRLÅÅÅÅÅÅT!!!!!

inte orkat blogga, eftersom jag bara har haft mobilenm eller daton utan internet! så aa... :(
men nu sitter jag här med louise, ni får räkna med dålig uppdatering tyvärr. annars får la jäääätte många protestera så kanske de blir bra uppdatering, haha ;)
jajja puss.
o0oo00o0ld pic ! ...

R . U . B . R . I . K . . .

har inte mycket att skriva då meen, hej !
sitter hääär med janina o tess. men aa, ska dra typ nu så aa.
jag måste sluta blogga eller nåt för jag är så jävla tråkig så jag bara döööööööööööööör -.-
sååå, nu sitter dom o garvar åt mej så a. så nu måste jag dra typ, så aa.
men de var kul att jag hann göra ett inlägg så aa. men ska som sagt dra nu, så a.
hejdå typ, aa.
bajskorv ingen bild, så aa. fick bli den så a.
nu så, ska jag publicera oså så a.

Tänkte blogga igår men hann aldrig ! :( Ta...

img_4137 (MMS)

Tänkte blogga igår men hann aldrig ! :( Tankarna idag har gått åt till Linn... Så ja. Är i skolan o lite så nu. Men bloggar sen hej svejs !