fixat haha !

tummen upp för smajlisar och tummen upp för min ikon där uppe ! haha :P
men aja nu kom sussie hem så ska vara social, byeeeee

smajlis testing !

:) :( ;( ;P :P :l :D :O :S :question: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: :blush: :love:
TESTAR BARA !

dålig uppdatering, men toppendagar!

jag veeeeeeeeeeet, världens dåligaste uppdatering... men jag har faktiskt haft jävligt roligt! i fredags hade ju jag o vickan äntligen bestämt att vi skulle träffas efter plugget! det var verkligen hur länge som helst som vi träffades ! men sen ringde sussie o hon, hannah och alicia var på ad, eller på den hära ankaret haha.. o sa att firat var där oså, o sussie ville att jag skulle komma dit. så gjorde jag o vickan drog dit. sen satt vi typ där o hade skitkul verkligen ! riktigt rolig kväll. sen dagen efter så åkte jag o vickan till a6, fikade o jag hittade ett present kort på kicks så köpte en ny fondation. annars köpte vi inget. sen så åkte vickan hem. o jag o familen käkade o lite så. sen åkte jag, sussie, hannah o alicia ner till ad igen för firat o alex skulle vara där. så var vi med dom några timmar eller nåt. sen kom alicias mamma o hämtade oss. sussie o hannah åkte hem till hannah. o jag stannade hos mamma. så såg vi på världens äckligaste (läskigaste) film ! okej, nej, så läskig var den inte. men den var äcklig, typ. haha. och vi såg på 17 again.
O C H F Y F A R A O V A D S N Y G G S A C E F R O N Ä R. Seriööst! kolla hans body, mumms... äter upp hans mage, bokstavligt talat. jag är kär i han. så jääääävla snygg! jaja puss puss
hur svårt kan de va ?

Morgon bak...

Jag o Elisa börjar 10 i 10 idag o eftersom vi har fredagsfikat iskolan idag så smälte vi choklad o la i cornflakes så yes vi kommer göra godaste fikan, fyyyyy farao så gott !! Haha men aja vi ska dra till skolan I'M ca 40 min :) puss puss

Min fina kisse 


i badet ♥

asså ååh. har vart ute o orienterat med skolan, m a de var ju sådär skitkul verkligen.. haha eller inte då men.
ligger i badet nu iaf, papap serverar mej dricka o jag svettas sönder för vattnett kokar! livet är ett spa o de känns ganska bra ändå !
tror inte ni är så spec intresserade om orienteringen ? de var tråkigt, jobbigt, o roligt komplicerat men ni behöver inte veta mer puss. nu lyssnar vi på musik puss ♥
BRUN TJEJ ASSÅ ZOOMA IN FÄRGEN PÅ MAGEN JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR... saknar sommar NU.

f m l .

haaaaaaaaaaaaaaaaaata mitt liv in this moment. så, ja som sagt. mit liv - suger. men aa. ska städa mitt rum för de gör mej såååååååååååååååå mycket gladare... eller inte, men ändå.
haha gud så deppig, men ni skulle bara veta hur mycket jag har lust o bara försvinna, långt långt bort härifrån till en film med bara sjukt snygga perfekta världssnälla bästaste underbaraste killarna som alla vill ha mej, haha. ganska långt färifrån ligger jag nu..
aja, hahahhahah pusspuss..
bästis ♥

träning nuuuuu

har kört lite zumba typ hela eftermiddagen. nu kommer ebba o hämtar mej så drar vi till träningen. puss hej.
hinner typ inte bild men ändå.. :s
ni kan ha sätt bilden innan, men puss

natti

gonatt, folket. har haft en  trevlig kväll, eller nä. den blev ju halvt förstörd. men bryr mej inte om de ändå, orka..
jaja, nu dampar mamam sönder så natti natti

hiss eller diss ?

• Att jag ska börja med hiss o diss ?
• Vinter skor
• louise ♥
• Hipster
• Att kärlek stavas: f-i-n-n-s-i-n-t-e-p-å-r-i-k-t-i-g-t .
• Den man egentligen vill ha vill inte ha dej och den du inte vill ha vill ha dej.
• Minusgrader suger hårsare än hårdast.

jag ljuger för mej själv för att låta något bra komma in i mitt liv

halllooooo ! har märkt att snart är de halloween, läskigt. haha nej. egentligen ganska tråkit ?, eller ? hah jaja. hur kul har man ? nej men nu börjar gästerna rulla in såååå, yesyes, pusspuss nu slutar vi bloogga yo.
svik mej inte och snälla ta emot mej, för jag tror jag fallar,

I cant close my eyes and dream away becouse i still know, when I open my eyes my home will not go away

Varför drömma när jag går i deppression så fort jag slutar ?
Jaja orkar inte blogga kom em från Louise, men duschen väntar hejhopp!


ojojojoj....

haha godmorgon. asså shit vilken kväll... jag o louise har ''flummat'' omkring hla kvälln igår...  kommer typ inte äns ihåg de, hahaha. men jag är i vilkeet fall som helst riiiitigt rött nu!

louise duschar o jag sitter här, typ ? ska nart göra oss iordning skulle jag tro, ftersom hon sk på konfa läger o jag ska till pappa. men jag måååste verkligen få skjuts till mamma å tt ja kan hämta MITT SMINK , för det första och mmin laptop osv. ska hitta nån rolig bild att ladda upp nu hjsejs, ha't bra.

p.s. kolla louise nagelstudio HÄR ! :)


gonatt

gonatt hejdå. sja sova nu, så aa. hejdå gonatt puss
orkar inte med det längre.

Orkar inte äns leva längre

Hejhej. Sitter här i gympasalen nu ska ha volleyboll om typ 10 min. Jag o tea har redan skämt ut oss tillräckligt jao. Så , men nu tar vi detta sotji haha kommer aldrig hända typ men ändå hade bra hajdo


du ska fortfarande älska dej själv i första hand

taaaaack så jäätte mycker för en grym headerm lollo ! ska till dej, eller henne nu då, sen ska jag träffa julia oså. men aa, ska äta färdigt sen pallra mej ner till busshållplatsen. förlåt för min uppdatering oxå... men ajja, nu ka jag dra ha de bra så hörs vi puss :*
vad söt man kan VAAAAAAAAAAA då..... hah eller inte då men...

Ny header av lollo

Hej skriver litet inlägg på moas blogg nu :) Hoppas du blev nöjd med headern. Vi måste ses snart gullrumpa! Ha en awesome dag. Kram Louise "electrofactory.blogg.se"

Bröllop .

Rubriken säger dagen. Bröllop ärde ! I Falköping oxå så sitter i bilen där. Så aa, känner typ inte äns dom som ska gifta sej men ändå, de blir säker kuuuuul! Aja, jag o sussi sitter typ o spyr av efrens dåliga bilkörning typ kör slalom eller nåt, dagen slut säkert med att jag kvävs av mina gena spyor... Hahaha nej men ååh vad tråkig jag är.
Jag har iallafall fint hår idag ! Så aa pusshej


jag är egentligen inte som alla andra.

hejsvejs, robinson på G här ja. har haft en hyffsad kväll iaf.
sitter o typ gör ingenting mår allmänt dåligt på alla sätt o vis...  så, ja. ja, jag ska nog ta mej i kragen o fortsätta knarka lite alvedon sen ska jag sätta mej lite till o deppa tills pappa kommer så vi kan titta på robinson. puss !
p.s. sätt att  jag bytt header ? orkar inte krångla mer med den så ja, den får bli så !

orkar inte springa omkring som en barnunge när jag egentligen vill en bättre sak...

yes. sitter här med syster, alltså ida. hon vill spela sims med mej så får göra de, har ändå inget bättre för mej så. få se hur de blir... haha. annars, gör man ingenting mer än att hittar härlig musik och deppar. så aa. detta får bli de andra inlägget för idag, puss. hoppas jag inte är för tråkig ?
älsklingstjejen, du gör mitt liv värt att leva ♥

When your dream not comes true you just have to wait for another dream comes and break you down

Mitt liv var nästan fyllt av glada filurer som dansade runt av glädje i min livsmätare. Magen pirrade av glädje och nyfiken jag kände mej bra på det mesta o jag var lycklig ! Vet inte vad som hänt men den sär mätarn har tatt en paus.. Hittat inte vägen tillbaka och den vägen jag gick på för en vecka den finns inte. Förstår inte, ifall det finns en mening i livet, varför för man inte veta vad de är så man kan gå den meningen o sen bara dö ?

Min blogg är påväg ner, liksom jag. Men ja. Vi hörs. Orkar inte med ett skit bara. Mitt huveud värker o allt jag har att göra finns det ingen plats för.
Åh, måste du göra så att jag mår dåligt? Går lite dåligt i skolan här o där, men bryr du dej inte om ett leende på mina läppar ? Seriöst, jag dör på dej. Men du ska inte få se mej svag, för jag är stark även om du tror att jag inte är de så vet iaf jag det, det räcker.


chacha moaboii här

ska ba tiiiep strax ta bussen t junedahhl assåååå, de blir ju kul!!!! ska träffa lydahhn där men nu är jag hhos bbästa''h tteaa, pussheii

tja .

haha fan va tråkig rubrik men ... sitter här med elisa har vart ute och fotat med pappas diggggitalkamera... hahah asså, men aja har man ingen system (än) så får det va. så yäs. bilderna har precis laddats upp så ska redigera dom nu så får ni se dom flesta snart pusshej

Yes time for school !

Haha jag har börjat säga yes till precis allt... Hahaha. Störande värre... Men jaja igår var veckans, och månadens bästa kväll, helt klart! Jag, Bella och lollo gick o käkade på jensens. Så gav vi Bella hennes haha typ skämtpresent eller vad man säger... Så hon satt på en restaurang med string på huvet och sen började min servett brinna oxå... Hahaha ! Sen när de började ösa ner regn då sprang vi o skulle leta tak så sprang vi till rampen sen tog jag bussen hem. Hahah herregud ni skulle vart med så roligt var de! Hahah... Men nu sitter jag som sagt på bussen påväg till skolan, börjar om exakt sju min. Så puss hörs sen, ska sova hos Lollo ikv oxå så då blir det nog entligen en ny profilbild på fb Wiiiiiie! Och en ny header här så kolla in senare

Bara var tvungen med bilden...(a)


trö[email protected]

yesbox. här sitter jag trött så in i. har kollat färdigt på första avsnittet på sista säsongen på desperate houswifes
men gonatt!

Tandläkare yes

Haha yesbox ska till tandläkarn o plasta in nån tand eller vad de va.
Men annars harskoldagen vart riktigt fin faktiskt haha. Bussen kommer precis nu yey, wiie fan va skillat. Nej men vi hörs la efter det ? Fkking dragkedja som fasnar, ha det så bra
har oxå BILDBRIST på profilbild på fb !?!?! Så jag efterlyser fina bilder på mej puss :*


Stressigt!

Japp ! Kom hem från skolan för en stund sen. Så nu har jag käkat o lite så så snart ska jag palla mej ner till skolan för att gå på mattestugan ... Dagens höjdpunkt, verkligen ! Inte.


efter regn kommer solsken

har precis hjälpt mamma med maten. förlåt för min uppdatering men min daghar vart heeeeeeeeeelt åtta helvete fast ändå heeeeeeeeeeelt klart bäst...
men har massor att tänka på så detta blir nattens ''grej'' haha. jaja nu ska jag göra mej iordning sen titta färdigt på film.

något nytt som är gammalt eller något nytt som jag nyfiket vbill upptäck


det kallas SPRICKA

I'M BACK ! Yeywey, så Jao. Blev ingen gäst...

img_5653 (MMS)

I'M BACK ! Yeywey, så Jao. Blev ingen gästbloggning dock men jaja. Öö Jao jag är sjuk sen i torsdags men lever iaf. Och har börjat lipa åt minsta lilla på filmer så ... Inte så bra... Men ha det så gött människor !